Upptäck de senaste serierna på Netflix du inte får missa!

Upptäck de senaste serierna på Netflix du inte får missa!

PUBLICERAD: 03 May 2023 | UPPDATERAD: 03 May

 

Netflix är fullt av nya spännande serier som du inte får missa! Det finns något för alla; från drama till komedi, reality-TV till actionserier. Glöm inte att ta del av de bästa recensionerna innan du börjar titta så att du kan se det som passar dig bäst samtidigt som du kan spela casino med swish på mobilen! Upptäck de nya serierna på Netflix och låt dig fascineras.

 

De bästa serierna från Netflix som du inte får missa

Om du letar efter en bra show att titta på, är det här några av de bästa som du inte får missa. Först och främst är Stranger Things en av de mest populära serierna på Netflix. Det handlar om en grupp tonåringar som upptäcker hemligheter i deras hemstad Hawkins, Indiana. Serien är full av spänning och mystik och har vunnit flera priser för sin fantastiska skildring av 80-talet. En annan favorit är The Crown, som handlar om drottning Elizabeth II:s liv och regering. Den visar hur hon hanterade utmaningarna med att styra ett imperium under turbulenta tider. Oavsett vilken genre du föredrar så finns det garanterat något för just din smak.

 

De bästa svenska serierna att titta på

Det finns många svenska serier som är värda att se. En av de bästa är "Real Humans", en science fiction-serie som utspelar sig i en framtid där robotar har blivit en del av vardagen. Serien följer olika karaktärer och deras liv när de försöker hantera detta nya samhälle. En annan populär svensk-dansk serie är "Bron/Broen", som handlar om ett brott och utspelar sig i både Sverige och Danmark. Serien följer poliserna Saga Norén och Martin Rohde som arbetar tillsammans för att lösa fallet. För den som gillar komedi rekommenderas "Bonusfamiljen" - en serie om två familjer som består av skilda föräldrar, deras barn och nya partners. Den visar hur man kan hantera svåra situationer med humor och lekfullhet, vilket gör den till ett underhållande alternativ.

 

Var kan man följa uppdateringar om kommande och nuvarande serier på Netflix?

Om du vill följa nyheter om kommande och nuvarande serier på Netflix, kan du gå in på  deras webbsida eller app. Där finns en kategori som heter "What's New" med de senaste filmerna och serierna. Man kan även prenumerera på ett nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna skickade till sig direkt. Det finns även andra webbplatser som erbjuder information om de senaste serierna, såsom IMDb och Rotten Tomatoes. Dessa webbplatser ger ofta mer detaljerad information om varje film eller serie, inklusive recensioner, trailers och betyg från användare där du kan fördjupa dig i dina favoritserier! 

 

 

Vill du ha fler film- och serietips, nyheter eller annat som har med tv och streaming att göra så kan du läsa fler artiklar här på bloggen.


Inlagt: 03 May 2023

Alla artiklar

Kategorier